آخرین اخبار
کد مطلب: 75365
تلاش بي وقفه پليس در نوروز/کاهش ?? درصدي تصادفات در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 535

 به گزارش سلام لردگان - سردار اسرافيل جعفري، فرمانده انتظامي چهارمحال و بختياري، با بان اين مطلب گفت: اجراي طرح هاي ضربت و تشديد اقدامات کنترلي در محورهاي پر تردد توسط پاسگاه هاي پليس راه به ويژه در ايام نوروز موجب اهش 5 و 28 درصدي تصادفات برون شهري و درون شهري در اين استان شده است.


وي با اشاره به اعمال دو مرحله محدوديت هاي ترافيکي تردد وسائط نقليه سنگين در محور ارتباطي بروجن به لردگان و خوزستان، در ايام نوروز افزود: اين تصميم در راستاي افزايش امنيت مردم و مسافران در اين مسير اتخاذ شده و طي دو مرحله از 27 لغايت 30 اسفند و همچنين 12 لغايت 17 فروردين اجرا خواهد شد.


وي با تشريح اقدامات صورت گرفته توسط اين نهدا در سال 91 در راستاي ارتقاي فرهنگ ترافيک در ايتان تصريح کرد: آموزش چهره به چهره 70 هزار شهروند،تهيه و توزيع 40 هزار تراکت و بروشور آموزشي بين رانندگان وسائط نقليه از جمله اين اقدامات به شمار مي رود.


جعفري اظهار داشت: با عنايت به اقدامات فرهنگي بسيار مناسب و نيز ارتقاي سطح فرهنگ ترافيک عمومي و همچنين حضور مستمر مأموران در سطح جاده ها، خوشبختانه در اين مدت علاوه بر کاهش 4 درصدي مصدومان تصادفات درون شهري تصادفات خسارتي نيز نسبت به سال گذشته 47 درصد کاهش يافت.


وي همچنين از فعال شدن قرارگاه هاي انتظامي ويژه امداد نوروزي در سطح استان خبر داد و گفت: پيشگيري از جرايم و کاهش تصادفات درون و برون شهري از اهداف اصلي طرح نوروزي پليس استان بوده و به همين منظور نيروي انتظامي در استان با بسيج تمامي امکانات و راه اندازي نزديک به 15 پاسگاه سيار انتظامي و کانکس پليس راه و استقرار در نقاط حادثه خيز شهري و مناطق حادثه آفرين در جاده ها در خدمت مردم است.


فرمانده انتظامي چهارمحال و بختياري، يکي از گسترده ترين مأموريت هاي پليس در طول سال را، طرح نوروزي دانست و تصريح کرد: در اين طرح علاوه بر سازمان ها و نيروهاي امداد و نجات جاده اي، مردم به خصوص دانش آموزان به صورت جدي با عنوان همياران پليس با نيروي انتظامي همکاري دارند.( منبع شبستان)

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس